Septische put

De meeste woningen hebben wel een septische put of beerput. In deze put zit een betonnen of plastieken ton waarnaar het afvalwater van uw huis loopt. Septische putten zuiveren al het afvalwater die er op aangesloten is, zoals bv. huishoudelijk afvalwater van bad, douche, afwasmachine, enz.

Septische put ledigen

Om er voor te zorgen dat een septische put niet verstopt geraakt, is het noodzakelijk om deze regelmatig te laten ledigen. Er blijven wel enkele uitzonderlijke gevallen over die voor een verstopping kunnen zorgen maar hoe beter u de septische put gebruikt, hoe minder vaak u hem zal moeten ledigen. 

Help! Mijn afvoerbuis zit verstopt

Geen paniek. Bel naar onze ontstoppingsdienst en we komen zo snel mogelijk langs om het probleem op te lossen. Meer uitleg over de oorzaken van een verstopping kunt u hier vinden. Om een verstopping in de toekomst te vermijden, raden we u aan om uw septische put regelmatig te laten ledigen.

Hier vindt u 5 tips die er voor zullen zorgen dat uw septische put optimaal werkt en er dus ook voor zorgt dat er minder regelmatig geledigd moet worden. 

Extra informatie rond septische putten

Wenst u meer informatie rond septische putten? Misschien vindt u uw antwoord op één van onderstaande links. Staat het er niet tussen of heeft u nood aan bijkomende informatie? Aarzel zeker en vast niet en contacteer ons.

Kortingsbon reinigen septische put - Dekeyser

Korting septische put

Nood aan een ruiming van uw septische put? Download dan snel onderstaande kortingsbon en geniet van €5 korting.