Ontstoppingsdienst Roeselare

Een betrouwbare ontstoppingsdienst vindt u al sinds 1954 bij Dekeyser. Onze vakspecialisten blinken uit in het ontstoppen van allerlei verstoppingen. Dankzij de nieuwste technologieën, jarenlange ervaring en goed uitgeruste vrachtwagens, zorgen wij steeds voor een snelle en vakkundige ontstopping.

Spoed interventie in Roeselare

Heeft u te maken met een verstopping? De snelste manier om geholpen te worden is door ons onmiddellijk op te bellen. We zijn steeds 24/24 beschikbaar.

Dankzij ons depot in Roeselare en de grote hoeveelheid vrachtwagen die we tot onze beschikking hebben, kunnen we nagenoeg onmiddellijk bij u langs komen om het probleem te verhelpen.

Hoe gaat Dekeyser te werk?

Onze chauffeur komt, op de door u bevestigde datum, bij u langs waarbij hij onmiddellijk de situatie analyseert en de oorzaak van de verstopping tracht te bepalen. Zo beslist onze medewerker of hij gebruik moet maken van een krachtig vacuüm zuigtoestel of eerder hoge druk. Zo zorgt hij dat uw verstopping zo snel mogelijk opgelost geraakt.

U kunt steeds beroep doen op ons camera onderzoek mochten er zich structurele problemen voordoen aan uw rioleringsstelsel. Tenzij het echt niet anders kan, proberen wij altijd breekwerk te vermijden.

Wanneer de verstopping is opgelost, overloopt onze medewerken alles samen met u om zodat alles naar uw wens uitgevoerd is.

Camera inspectie

Het is niet altijd evident om de oorzaak van een verstopping te vinden. Gelukkig kunnen we altijd beroep doen op ons camera inspectie. Hiermee kunnen wij iedere oorzaak opsporen om uw verstopping zo snel mogelijk op te lossen. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over ons camera inspectie

Vermijden van een ontstopping

Het is onmogelijk om iedere verstopping te voorkomen maar de meest voorkomende kunt u wel vermijden door het periodiek en pro-actief reinigen en ruimen van uw septische put en beerput. Indien u meer informatie wenst over de verschillende oorzaken van een ontstopping kunt u altijd een kijkje nemen op deze pagina.

Ontstoppingsdienst in Roeselare

Vanuit ons depot in Roeselare kunnen wij heel snel ter plaatse zijn om uw probleem te verhelpen. Zowel voor onze ontstoppingsdienst als voor onze ruimdienst kunt u beroep doen op Dekeyser. Hiernaast verhuren wij ook rolcontainers en afzetcontainers