Afvoer wc, douche of lavabo verstopt?

Heb je te kampen met een verstopt toilet, verstopte afvoer van douche of lavabo of een verstopte gootsteen? Wateroverlast komt altijd ongelegen, dat weten we bij Dekeyser als geen ander.

Onze ervaren vakmannen sporen de oorzaak van de verstopping op, zonder kap- of breekwerk, en ontstoppen uw afvoer meteen. Dringend? Dan komen wij de dag zelf.

Kortingsbon ontstopping afvoerbuis - Dekeyser

Korting ontstopping afvoerbuis

Last van een verstopte afvoerbuis en dringend nood aan een ontstopping? Download dan snel onderstaande kortingsbon en geniet van €10 korting.

Verstopt toilet

Niets zo vervelend als een verstopt toilet. Dit zorgt voor heel wat ongemakken, zeker als er maar één toilet in huis aanwezig is of wanneer het water in alle toiletten blijft staan. 

Een verstopte wc komt vaak door overmatig gebruik van toiletpapier of vochtige doekjes. Maar ook een overvolle septische put of een verzakking in de afvoerbuis kan aan de oorzaak liggen. 

Een toilet ontstoppen vraagt vakmanschap en ervaring. Zelf aan de slag gaan met het ontstoppen kan de afvoer beschadigen of voor waterschade in huis zorgen. Wij hebben de juiste apparatuur en ervaring om een verstopt toilet vlug én efficiënt te verhelpen en helpen je in een mum van tijd af van je verstopt toilet

Douche of lavabo verstopt

Zonder dat je het merkt komt er heel wat vuil in de afvoer van de douche of lavabo terecht, denk maar aan haar, shampoo en zeep, scheerschuim, … Wanneer dit in de afvoer begint op te hopen, krijg je al snel te maken met water dat niet meer goed wegstroomt. Als de verstopping dieper in de leidingen zit, is het niet altijd meer mogelijk om deze zelf aan te pakken.

Bij Dekeyser beschikken we over het nodige materiaal om de verstopping, waar ze ook zit in de leiding, te verhelpen. Via een camera in de afvoer kunnen we op zoek gaan naar de exacte locatie en ernst van de verstopping en afhankelijk hiervan bepalen we de beste aanpak voor het ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Een verstopte gootsteen in de keuken wordt vaak veroorzaakt door etensresten of vetresten dat door de afvoer worden gespoeld. Deze resten blijven aan de binnenkant van de afvoer plakken en verstoppen uiteindelijk alles.

Stroomt het water in de gootsteen niet of nauwelijks meer weg? Dan is dit enkel op te lossen door het ontstoppen van de afvoer. Dankzij onze vakmannen is een verstopte gootsteen snel verleden tijd

Voor particulieren & bedrijven

We ontstoppen alle soorten rioleringen en afvoeren, van kleine tot grote diameters en zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook voor verstoppingen in appartementsgebouwen kan je bij ons terecht.

Overtuigd dat je het ontstoppen van een verstopte afvoer beter door onze ervaren vakmannen laat uitvoeren. Contacteer ons en we leggen onmiddellijk een afspraak vast.