Ontstoppingsdienst

Al sinds 1954 staat Dekeyser voor u klaar om steeds de beste dienstverlening te bieden. Ons vakbekwaam personeel blinkt uit in het professioneel ontstoppen van alle verstoppingen. Al onze chauffeurs op onze ontstoppingsdienst hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak en gebruiken steeds de nieuwste technologieën en vrachtwagens om steeds voor een snelle en vakkundige ontstopping te zorgen.

Spoed interventie

Indien de eerste symptomen van een verstopping opduiken of wanneer u onmiddellijk nood heeft aan een professionele ontstopper, neem met ons contact op.
Door de grote hoeveelheid vrachtwagens die we ter beschikking hebben, sturen we onze ontstoppingsdienst zo snel mogelijk naar u toe.

Hoe gaat Dekeyser te werk?

Na een korte bespreking komt onze chauffeur, op de door u bevestigde datum, langs en analyseert hij eerst de oorzaak van de verstopping. Afhankelijk van de situatie, ontstopt hij de afvoerbuis onder hoge druk of via een krachtig vacuüm zuigtoestel. Zo zorgen wij dat uw verstopping zo snel mogelijk opgelost is.

Indien er zicht structurele problemen voordoen aan het rioleringsstelsel, kunt u beroep doen op ons camera onderzoek. Breekwerk proberen wij te allen tijde te vermijden, tenzij het echt niet anders kan.

Na het uitvoeren van de werken, overloopt onze chauffeur nog eens alles samen met u om er voor te zorgen dat alles terug in orde en naar wens is.

Camera onderzoek

De oorzaak van een verstopping is niet altijd even gemakkelijk om te vinden. Indien dit voorkomt, maken wij gebruik van een camera onderzoek. Op die manier kunnen wij iedere oorzaak opsporen en een gepaste oplossing bieden. Lees hier meer over een camera inspectie.

Ook last van geurhinder?

Heeft u tevens ook last van geurhinder in of buiten uw woning? Naast het inzetten van een camera onderzoek kunnen we geurhinder ook opsporen door middel van een rooktest. Door het gebruik van een specifieke rookgenerator die we aansluiten op uw afvoerleidingen, kan de geurhinder achterhaald worden. Rook volgt namelijk dezelfde weg als de geur waardoor het onmiddellijk zichtbaar wordt waar de geur juist ontsnapt.

Vermijden van een ontstopping

U kunt niet iedere verstopping voorkomen maar indien u uw septische put of beerput periodiek en pro-actief laat reinigen, vermindert u wel het risico dat uw afvoerbuizen verstoppen. Dit komt omdat de meeste verstoppingen van de afvoerbuizen in de keuken, badkamer of bij het toilet worden veroorzaakt door de septische put of beerput. Lees hier meer over de oorzaken van een verstopping.

Waar is Dekeyser actief?

U kunt steeds terecht bij onze ontstoppingsdienst vanuit West-Vlaanderen. Door onze depots in Brugge, Ieper, Roeselare en Menen kunnen we uw probleem op een heel snelle manier aanpakken.